Mandy Mulder Coaching & Training
Overzicht

Leeftijd : 33
Woonplaats : Eygelshoven
Studie : Human Learning and Performance, Psychologie
Erasmus Universiteit, Rotterdam
Kenmerken : Doorzetter, Empatisch, Oplossingsgericht, Ambitieus, Nauwkeurig.

Achtergrond

Van 2005 t/m 2018 ben ik Olympisch zeiler geweest. Tijdens deze jaren heb ik twee maal Nederland vertegenwoordigd op de Olympische Spelen. Ik heb veel mooie prijzen gewonnen, maar hoogtepunten tijdens mijn zeilcarriere waren de zilveren medaille op de Olympische Spelen van Beijing in 2008 en de Europese titel in 2013. Ik heb veel verschillende boten gevaren omdat ik graag nieuwe uitdagingen aan ga en mijzelf continu wil blijven ontwikkelen.

Naast het zeilen heb ik Psychologie gestudeerd en met de Master Human Learning and Performance heb ik mij verder verdiept in hoe mensen leren en optimaal kunnen presteren. Met deze kennis en opgedane ervaring als topsporter wil ik nu andere mensen helpen om hun dromen te verwezenlijken!

Naast zeilen houd ik van veel verschillende sporten. Ik vind het vooral heerlijk om buiten actief te zijn. Ik ben dol op uitdagingen, een echte doorzetter en doelgericht. Een berg beklimmen (op de fiets of met handen en voeten) geeft mij dan ook heel veel voldoening, aangezien het doel zo mooi zichtbaar en tastbaar is.