Mandy Mulder Coaching & Training

...No bridge too far....
Personal Coaching

Wil jij je grenzen verleggen, het maximale uit jezelf halen, maar merk je dat je niet verder komt? Mandy heeft ervaring met elke dag je grenzen verleggen om dichter bij je doel te komen.

Wellicht merkt u dat u het moeilijk vindt om uw werk en prive te combineren of zijn er andere dingen die u beperken. Personal coaching is altijd volledig maatwerk waarbij u aan de slag gaat met uw vraagstukken. Vraag vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan om te kijken of er een klik is.

Business Coaching

Mandy is gespecialiseerd in leiderschapstrainingen en teambuilding. Een team of bedrijf is zo sterk als zijn bemanning, om in de zeiltermen te blijven. De kunst van succesvolle teams is om samen meer te bereiken dan alle individuen bij elkaar opgeteld. Hiervoor moet men elkaar goed kennen en goed kunnen samenwerken. Volledig op elkaar kunnen vertrouwen. In een boot heb je geen tijd voor lange vergaderingen, je moet elkaar aanvoelen en beslissingen nemen. Wanneer deze principes van wederzijds respect en vertrouwen in het bedrijf worden overgenomen kun je teams creëren die boven zichzelf uitstijgen. Mandy gelooft sterk dat ieder mens unieke kwaliteiten heeft en dat het een kwestie is van deze kwaliteiten te ontdekken, onderkennen en vervolgens deze in het grotere geheel integreren. Op die manier haal je het maximale uit ieder individu en uit het team als geheel.

Een team heeft een goede structuur en leiding nodig om te functioneren. Er zijn vele vormen mogelijk, van zelfsturende teams tot aangestuurde teams. Wanneer u als leidinggevende uw team beter wilt laten functioneren zijn er vaak een aantal stappen die u zelf zult moeten nemen. Hier gaat u samen met Mandy mee aan de slag om vervolgens, indien gewenst, met het gehele team samen stappen te zetten.